Szalagavató

Intézményünkben január 11.-én 17 órakor tartottuk szalagavató ünnepségünket, melyen két végzős osztály (12. A sportosztály és 12. B kiadványszerkesztő) diákjai, tanáraik, szüleik és közeli hozzátartozóik vettek részt. A tagintézményvezető-asszony, Csengeri Mária köszöntő beszéde után a diákok nyitótáncot adtak elő, felkészítő tanáruk Fertetics Andrea volt. Ezután hagyományunknak megfelelően a végzősök felkérhették szüleiket egy táncra.

Mindkét osztály készült zenés-táncos produkciókkal és filmes bemutatókkal is, melyek remekül feldobták a hangulatot. A műsor végén a végzős diákoknak osztályfőnökeik tűzték fel a szalagokat és a mórás kitűzőt. Legvégül pedig az iskola ebédlőjében tartottuk az állófogadást, ahol a 12. osztályos tanulók koccinthattak tanáraikkal.

Képek a Galériában

Pedró Pékség

pedro05

1.c osztályos tanulóink élménysütésen jártak a Pedró Pékségben.

Képek a Galériában

Andrássy Élményközpont

and04A 4. b osztályos Balogh Lilla rajzpályázaton nyert belépőt az osztályának a Budapesti Andrássy Élményközpontba. Az élményközpont egy varázslatos interaktívvilágba kalauzolta el a gyerekeket, akik nagyon élvezték, ahogy rajzaik megelevenedtek a kivetítőkön keresztül a falakon, a padlón. Virtuális terepasztalt építettek, színes zenélő óriás-labdákkal játszottak. Az élményközpont után a Vajdahunyad várban megnézték a Mezőgazdasági Múzeum vadászati és erdészeti kiállításait.

Képek a Galériában

Mikulás Kupa

A Mikulás Kupán, amely a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége utánpótlás versenye, kiválóan szerepelt iskolánk 1-2. osztályos csapata. A sor- és váltóversenyen nagy akarattal, sportszerűen küzdöttek iskolánk versenyzői. Érmet és apró ajándékokat kaptak a résztvevő gyermekek.

Képek a Galériában

Nyitott Kapuk Napja

nyiltnap11Nagy érdeklődés övezte a november 27-én megtartott nyílt napot, ahol a leendő elsős kisdiákok és szüleik ismerhették meg képzési programjainkat és a tanító néniket.

Képek a Galériában