Massza

Szeptember 19-én a Generációk Házában járt a 9. A osztály, ahol a RÉV Színház és Nevelési Társulat Massza című előadását tekinthették meg. A diákok ezen darab keretében nevelési foglalkozáson vettek részt, ahol az erkölcsi-morális, életkori, társadalmi és mikroközösségi problémákat járták körül. A komplex színházi és nevelési előadás Kalapos Éva azonos című ifjúsági regénye alapján készült.

Híradás rólunk - diákjaink tollával

Megtisztelő felkérést kapott iskolánk az Oxygen Mediától. A Győri Hírek „Diákjaink írták” rovatában hétről hétre megjelenhetünk olyan cikkekkel, melyek az aktualitások mellett megmutatják diákíróink tehetségét, kreativitását is. Lehetőséget kapnak arra, hogy megszólítsák korosztályukat és mindazokat, akik szívesen olvasnak arról, milyen egy győri középiskola élete, mi érdekli a diákokat, milyen lehetőségeket találnak ahhoz, hogy sikeresek és eredményesek legyenek.

Követhetőek vagyunk a www.gyorihirek.hu oldalon.

Évnyitó

Szeptember 2-án megkezdtük az új tanévet. Iskolánkban  84 kis elsős
diákot és  64  középiskolai tanulmányaikat kezdő 9. évfolyamos tanulót
köszönthettünk. Mindenkinek sikeres, tudásukat gyarapító, élményekben
gazdag új tanévet kívánunk.

Képek a Galériában

Gólyatábor

Jó pár éve Győrújbaráton rendezi iskolánk a gólyatábort , melynek szervezője a diákönkormányzat.

Magam is tapasztaltam, hogy a szervezők feladata nem csak az ötletes, sokszínű feladatok előkészítésében merül ki, hanem ennél összetettebb. Már odafelé a buszon is láttuk, hogy többen a 9.évfolyamosok közül feszültek, visszahúzódóak.

Úgy érzem, sikerült olyan programot összeállítanunk, amellyel egyre oldottabbá vált a hangulat.

Többen azt emelték ki, hogy mindenki kedve szerint vehetett részt a programban, senkit nem ért megaláztatás. Büszke vagyok rá, hogy felelősséget vállalhattunk a jó hangulatú „gólyaavatásért”.

 

Szalai Mátyás

10.B oszt.

ERASMUS+ pályázat