Bécsi kirándulás

Mórások egy csoportja ellátogatott Bécsbe a Húsvéti vásárba.
További képek

 

Lakatos Panni Liverpoolban

Lakatos Panni 6. c osztályos tanulónk Liverpoolban járt.... Szerintünk érdemes megjegyezni a nevét... Gratulálunk Panni!

 

UK. Football Tour, Liverpool

 

Lakatos Pannira a Győri ETO FC Akadémia 12 esztendős játékosára, aki mellesleg az U15 leány csapat oszlopos tagja már 2021-ben felfigyeltek a megyénkben járó angol szakemberek a ProSoccerGlobal képviseletében. Egyikük ráadásul a Man.City játékosmegfigyelője is, így került sor 2023 Nyarán, hogy meghívást kapott egy általuk rendezett fővárosi kiválasztásra. A tehetségek felkutatásával foglalkozó cég szakembereinek ismét elnyerte tetszésüket a kislány ügyessége így utazhatott el az egyhetes szigetországi túrára. Panni nem csak elmaradhatatlan résztvevője a Győri ETO FC labdarugó utánpótlás edzéseinek, de kiváló tanulója a GYSZC Móra Ferenc Általános Iskola 6. Évfolyamának is.

 

Panni kiváló Premier League Academy utánpótlás edzőkkel gyakorolhatott két alkalommal is edzés programot, valamint angliai akadémiai csapatok ellen is mutathatta meg tudását, beléphetett Szoboszlai Dominikék öltözőjébe és egy izgalmas angol bajnoki meccset is végig szurkolhatott. 

Remek, jó tempójú meccseket játszottak többek között az Everton FCAkadémiával, a Stoke City FC csapatával, a kiválasztott mindössze 9 kis fiatal focistából álló társaival együtt. Nagyon izgalmas meccseket vívtak, összesen az egy hét alatt 4x álltak ellenfeleik pályájára.

A társaság és a szervezők szerint is „kemény” mérkőzést játszottak még a Crew Alexandra FC Akadémia ellen, s jó iramú volt a Preston North End Akadémia elleni összecsapás is.

 Külön érdekesség, hogy a kiválasztott gyerekek közül Panni volt az egyedüli kislány! Sőt még egy 11-es rugó versenyen is társait megelőzve az első helyen végzett!

A mérkőzések mellett több érdekes program is várt a fiatalokra. Jártak a Liverpool FC otthonában, az Anfield Stadionban, a Manchesteri Nemzeti Futball Múzeumban. Shopingoltak a város legnagyobb bevásárló, lakó- és szabadidő-komplexumában a Liverpool ONE-ban, és barangoltak Liverpool nevezetességei között is. Részt vehettek még egy telt házas mérkőzésen a Stoke-on-Trent városában találhatóBet365 stadionba, ahol a   Stoke City-Leceister City elleni bajnoki összecsapást is végig izgulhatták.

A PSG képviseletében jelenlévő edzők az egy hét alatt kiváló véleménnyel voltak Panni játékáról. De nem csak ők dicsérték és motiválták a kislányt a lejátszott meccsek után, hanem több klub csapat edzőjének is, Panni a pályán mutatott dinamikus mozgásával, bátorságával és erős messzire ívelő rúgásaival is felhívta magára a figyelmet. Nem utolsó fegyvertény, hogy a Stoke City edzője máris szívesen látta volna az utánpótlásuk kötelékében a kislányt.

 

Végig egy remek szervezésű, a vendéglátó csapatok részéről is barátságos és vendégszerető fogadtatásban volt részük a ProSoccerGlobal szervezésében a UK. Football Tour-án résztvevő gyerekeknek.

 Panni kiemelte, hogy a rengeteg élmény mellett, motiváló hatású volt a gyakorlatilag teljesen idegen nyelvű közeg, mely az angol nyelv további tanulására számára jelentős inspirációval hatott. Mindazonáltal tovább erősítette a labdarúgás iránti szeretetét és nemcsak közeli, de távoli célok kitűzésére is inspirálja jövőjét mely még előtte áll.

 

Gaja-völgyi túra

Az idei év első tavaszi túráját teljesítettük a Bakony festői szépségű Gaja-völgyében. 20 fős kis csapatunk lelkesen kelt át többször is a patakon. Újabb élményekkel teli 18 km van mögöttünk. Bakony, áprilisban újra jövünk!

Képgaléria

Ne vacakolj, KACATOLJ!

Sikeresen zártuk az idei iskolai kacatvásárt, lelkes diákok és büszke tanáraik társaságában. Célunk a felelősségre és tudatosságra való nevelés. Ne felhalmozzanak, hanem próbáljanak szelektálni, hiszen más örülhet annak, ami nekik már nem olyan fontos, ugyanakkor találhatnak számukra új dolgot/dolgokat, ami épp másnak vált feleslegessé. Örülünk, hogy ennyi lelkes résztvevője volt a programnak és boldogan mentünk haza a nap végén. Jövőre is találkozunk : Reni néni és Kinga néni

További képek

Olimpiai bajnokok a Mórában

 

Nagy Tímea és Faragó Tamás olimpiai bajnokok látogattak el kedden iskolánkba.

Bővebben: Olimpiai bajnokok a Mórában