!!!

Étkeztetés a tantermen kívüli munkarend időtartamára

Files:
Étkeztetés a tantermen kívüli munkarend időtartamára HOT
Date 2020. március 18. szerda, 07:32 File Size 126.78 KB Download 720.00 Download

 

Tisztelt Szülők!

Amennyiben az étkeztetést folyamatosan igénybe szeretnék venni, akkor az alább megjelölt főzőkonyháról saját éthordóban történő elszállítással erre lehetőség van.

Az ellátás igénybevétele csak az étel szülő/gondviselő általi személyes átvételével lehetséges. Időpontja: naponta 11:30 - 12:30 óra.

A főzőkonyha címe:

·         Krúdy Étterem

9024 Győr, Örkény u. 10.

 

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. március 17. napjától a befizetés lemondásra került.

Az ellátás igénylését az igénybevételt megelőző napon 9:00 óráig kell eljuttatni elektronikus úton a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Az igényléshez az alábbi nyilatkozat megtétele és csatolása szükséges:

 


 

Szülői nyilatkozat az iskolai étkezés igénybevételről a tantermen kívüli munkarend időtartamára

 

 

Alulírott ……………………………………………( törvényes képviselő neve)

………………………………………… (gyermek neve) gyermekem ( születési helye, ideje: …………………………………….. az iskola és osztályának megnevezése: …………………………………………………………..) törvényes képviselőjeként nyilatkozom, hogy gyermekem részére 2020. március 18. napjától

1.      a rendkívüli iskolai felügyelet igénylését az iskola felé jeleztem, kérem a megrendelt ellátási formát a felügyelet helyszínén biztosítani.

  1. nem veszem igénybe az iskolai gyermekfelügyeletet, de az étkeztetést folyamatosan igénylem az alábbi főzőkonyháról saját éthordóban történő elszállítással, naponta  11.30-12.30 között.

Tudomásul veszem, hogy az ellátás igénybevétele csak az étel általam történő elszállításával lehetséges.

 

 (Az igénybe kívánt venni ellátási módot, kérjük, húzza alá.)

 

 

 

Főzőkonyha:

  • Krúdy Étterem

9024 Győr, Örkény u. 10.

 

Tájékoztatom, hogy a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. március 17. napjától befizetését lemondottnak tekintem.

Az ellátás igénylését az igénybevételt megelőző napon 9:00 óráig meg kell tenni, jelen nyilatkozat megtételével és elektronikus úton történő eljuttatásával a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

Alulírott törvényes képviselő kijelentem, hogy a gyermekem feletti szülői felügyeleti jogot gyakorló másik törvényes képviselő egyetértésével tettem jelen nyilatkozatot.

 

 

Győr, 2020. március …..                                                                 

                                                                                  

………………………………..